מתבלים את קוביות בשר השפונדרה בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר גדול ורחב עם מעט שמן חם את קוביות בשר השפונדרה והעצמות, וצולים אותם מכל צידם.
שלב 3
0 דקות
יוצקים לסיר את היין. מוסיפים לסיר את 3 הגזרים החתוכים לטבעות וקוביות, שני הבצלים, קוביות הסלרי, טבעות הכרישה, פרוסות השום, עלי הטימין ועלי הדפנה. יוצקים לסיר מים עד 2 ס"מ מעל הבשר. מביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את הלהבה לנמוכה, וממשיכים לבשל בסיר מכוסה במשך כ-4 שעות.
שלב 5
0 דקות
מסננים את הנוזלים לכלי, מפרידים את הבשר מהירקות ושומרים את הירקות בקערה. מפרקים את הבשר מהעצם ומניחים בקערה.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הירקות לקערת הנוזלים, ומעבדים עם מעבד מזון ידני עד קבלת מרקם חלק ואחיד. משפרים טעם עם תיבול של מלח ופלפל.
שלב 7
0 דקות
יוצקים את הרוטב שנוצר לסיר. מוסיפים את קוביות הבשר. מבשלים יחדיו במשך כ-15 דקות נוספת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מתבלים את קוביות בשר השפונדרה בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים לסיר גדול ורחב עם מעט שמן חם את קוביות בשר השפונדרה והעצמות, וצולים אותם מכל צידם.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים לסיר את היין. מוסיפים לסיר את 3 הגזרים החתוכים לטבעות וקוביות, שני הבצלים, קוביות הסלרי, טבעות הכרישה, פרוסות השום, עלי הטימין ועלי הדפנה. יוצקים לסיר מים עד 2 ס"מ מעל הבשר. מביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
7
מנמיכים את הלהבה לנמוכה, וממשיכים לבשל בסיר מכוסה במשך כ-4 שעות.
שלב 5
מתוך
7
מסננים את הנוזלים לכלי, מפרידים את הבשר מהירקות ושומרים את הירקות בקערה. מפרקים את הבשר מהעצם ומניחים בקערה.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את הירקות לקערת הנוזלים, ומעבדים עם מעבד מזון ידני עד קבלת מרקם חלק ואחיד. משפרים טעם עם תיבול של מלח ופלפל.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים את הרוטב שנוצר לסיר. מוסיפים את קוביות הבשר. מבשלים יחדיו במשך כ-15 דקות נוספת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0