מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מקמחים ומנערים את שאריות הקמח.
שלב 2
0 דקות
משחימים במחבת חמה עם שתי כפות שמן זית. יש לשים לב לא לטגן את כל הנתחים בבת אחת.
שלב 3
0 דקות
בסיר גדול מאדים את ירקות השורש החתוכים, השומר והכרישה, ומוסיפים את השעועית הלבנה, הפטרוזיליה, התימין ואת היין הלבן. מוסיפים את הבשר המושחם ומכסים במים (כ-5 ס"מ מעל לבשר).
שלב 4
180 דקות
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-180 דקות.
שלב 5
30 דקות
מוסיפים את ראשי השום החצויים ואת קליפת התפוז המגוררת ומבשלים עוד 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מגישים את הבשר עם הירקות בצלחת הגשה גדולה.
שלב 1
מתוך
6
מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מקמחים ומנערים את שאריות הקמח.
שלב 2
מתוך
6
משחימים במחבת חמה עם שתי כפות שמן זית. יש לשים לב לא לטגן את כל הנתחים בבת אחת.
שלב 3
מתוך
6
בסיר גדול מאדים את ירקות השורש החתוכים, השומר והכרישה, ומוסיפים את השעועית הלבנה, הפטרוזיליה, התימין ואת היין הלבן. מוסיפים את הבשר המושחם ומכסים במים (כ-5 ס"מ מעל לבשר).
שלב 4
מתוך
6
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-180 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את ראשי השום החצויים ואת קליפת התפוז המגוררת ומבשלים עוד 30 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מגישים את הבשר עם הירקות בצלחת הגשה גדולה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0