המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את קוביות בשר השפונדרה ומטגנים במשך כשלוש דקות מכל הצדדים. מעבירים את קוביות הבשר והבצל לכלי.
בסיר בישול רחב מניחים את הגריסים והשעועית. מפזרים מעל את שיני השום הקלופות. מניחים מעל את הבצל, טבעות הקבנוס וקוביות הבשר שטיגנו.
מוסיפים את שומן האווז. מתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק. מוסיפים את עלי הדפנה. יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, ומביאים לרתיחה בלהבה גבוהה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כחמש-שש שעות, או מעבירים לתנור בחום נמוך למשך הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0