המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לילה לפני ההכנה, מומלץ להשרות את קוביות הבשר והירקות ביין האדום.
מסננים את הירקות והבשר מהיין האדום.
בקדירה כבדה מחממים מעט את השמן, ומניחים את חתיכות בשר הראש להזהבה קלה. מוציאים את הבשר ומטגנים את קוביות הירקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים קלות.
מוסיפים לסיר את הבשר יחד עם היין האדום. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
מוסיפים את הפלפל אנגלי, עלי דפנה, ובוקה גרני, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל.
לאחר כ-90 דקות בודקים שהבשר התרכך לגמרי, מוציאים את זר עשבי התיבול, ומגישים על מצע אורז בסמטי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0