המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר ברזל כבד עם שמן זית.
מוסיפים בצל וכרישה ומטגנים 5 דקות עד לתחילת הזהבה.
מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים עד מחצית מגובה הירקות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 30 דקות עד שהירקות רכים והעדשים מבושלות.
מגישים חם על מצע של אורז או בורגול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0