המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אם החומוס לא מהקפאה משרים ללילה ואחר כך מבשלים במים מומלחים עד שמתרכך.
חותכים את החצילים לקוביות, מניחים במסננת מעל הכיור, ממליחים ומשאירים להגיר נוזלים כחצי שעה.
חולטים את העגבניות תמר, מקלפים, נפטרים מהזרעים וחותכים לרבעים.
כותשים את זרעי הכוסברה והכמון יחד עם כפית מלח במכתש ועלי. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים אגוז מוסקט.
מוסיפים לקערה את קוביות הבשר ומערבבים.
יוצקים שתי כפות שמן לסיר רחב ומטגנים את נתחי הבשר בכמה נאגלות עד שהן מזהיבות או משחימות מכל הצדדים.
סוחטים את החצילים, מוסיפים לסיר עוד שתי כפות שמן ואת החצילים ומטגנים יחד שתי דקות.
מוסיפים צ'ילי וג'ינג'ר ומבשלים עוד שלוש דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה (מערבבים לכל אורך ההוספות).
מוסיפים את החומץ ואת העגבניות, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעה וחצי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0