המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים את העוף והבצל בשמן זית עד להשחמה.
מטגנים קלות את קוביות החבושים ומניחים לצינון.
בסיר כבד או קדרת חרס מניחים את העוף והבצל המאודים. מערבבים את שאר המרכיבים ושופכים על העוף , מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0