המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הפולקעס בסיר חם (אין צורך בשמן, הבשר יפריש שומן בעצמו). כשהפולקס זהובים, מוציאים לקערה, ומניחים בצד.
מזהיבים את הבצל בשומן שנותר בסיר.
מוסיפים את יתר הירקות לבצל, ומערבבים עוד שתי דקות. אם נראה שחסר שמן, אפשר להוסיף 2-3 כפות שמן זית.
מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים 90 דקות על אש קטנה, עד שהעוף עשוי והירקות רכים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0