המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית בסיר רחב. ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף, ומכניסים לסיר את השוקיים עם צד העור כלפי מטה. לאחר צלייה של כ-5 דק', הופכים את העופות לצד השני וממשיכים לצלות במשך כ-4 דק'. לאחר שהעופות מזהיבים, מוציאים אותם מהסיר, ומניחים בקערה.
מוסיפים לסיר את חזה האווז, טבעות הגזרים, קוביות הקולרבי, פלחי הבצלים ושיני השום, ומערבבים. לבסוף, מוסיפים את עלי הרוזמרין.
יוצקים לסיר מים רותחים עד גובה הירקות, ומוסיפים את אבקת המרק. מוסיפים לסיר את הדבש, הג'ינג'ר והשום, ממליחים ומפלפלים.
מחזירים את חלקי העופות הצלויים לסיר, ומסדרים אותם בתוך הרוטב בין הירקות.
סוגרים את הסיר עם מכסה, מביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כ-60 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0