מחממים את שמן הזית בסיר רחב. ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף, ומכניסים לסיר את השוקיים עם צד העור כלפי מטה. לאחר צלייה של כ-5 דק', הופכים את העופות לצד השני וממשיכים לצלות במשך כ-4 דק'. לאחר שהעופות מזהיבים, מוציאים אותם מהסיר, ומניחים בקערה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר את חזה האווז, טבעות הגזרים, קוביות הקולרבי, פלחי הבצלים ושיני השום, ומערבבים. לבסוף, מוסיפים את עלי הרוזמרין.
שלב 3
0 דקות
יוצקים לסיר מים רותחים עד גובה הירקות, ומוסיפים את אבקת המרק. מוסיפים לסיר את הדבש, הג'ינג'ר והשום, ממליחים ומפלפלים.
שלב 4
0 דקות
מחזירים את חלקי העופות הצלויים לסיר, ומסדרים אותם בתוך הרוטב בין הירקות.
שלב 5
0 דקות
סוגרים את הסיר עם מכסה, מביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כ-60 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים את שמן הזית בסיר רחב. ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף, ומכניסים לסיר את השוקיים עם צד העור כלפי מטה. לאחר צלייה של כ-5 דק', הופכים את העופות לצד השני וממשיכים לצלות במשך כ-4 דק'. לאחר שהעופות מזהיבים, מוציאים אותם מהסיר, ומניחים בקערה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים לסיר את חזה האווז, טבעות הגזרים, קוביות הקולרבי, פלחי הבצלים ושיני השום, ומערבבים. לבסוף, מוסיפים את עלי הרוזמרין.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים לסיר מים רותחים עד גובה הירקות, ומוסיפים את אבקת המרק. מוסיפים לסיר את הדבש, הג'ינג'ר והשום, ממליחים ומפלפלים.
שלב 4
מתוך
5
מחזירים את חלקי העופות הצלויים לסיר, ומסדרים אותם בתוך הרוטב בין הירקות.
שלב 5
מתוך
5
סוגרים את הסיר עם מכסה, מביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כ-60 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0