מסדרים את קוביות הפרגיות, הירקות והשום בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מתבלים את הירקות והבשר בפפריקה, בהרט, תבלין מעורב ירושלמי, מלח ופלפל שחור. מזלפים מעל את השמן. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
0 דקות
מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-160 מעלות.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור, ומעבירים את כל הפרגיות והירקות הצלויים לסיר כבד רחב ורדוד עם מכסה. יוצקים את ציר העוף על הירקות והפרגיות, מכסים את הסיר, ומכניסים לתנור למשך כ-120 דקות. מוציאים את הסיר מהתנור, ומעבירים את הקדירה לכלי הגשה נאה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מסדרים את קוביות הפרגיות, הירקות והשום בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מתבלים את הירקות והבשר בפפריקה, בהרט, תבלין מעורב ירושלמי, מלח ופלפל שחור. מזלפים מעל את השמן. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
3
מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-160 מעלות.
שלב 3
מתוך
3
מוציאים את התבנית מהתנור, ומעבירים את כל הפרגיות והירקות הצלויים לסיר כבד רחב ורדוד עם מכסה. יוצקים את ציר העוף על הירקות והפרגיות, מכסים את הסיר, ומכניסים לתנור למשך כ-120 דקות. מוציאים את הסיר מהתנור, ומעבירים את הקדירה לכלי הגשה נאה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0