המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסיר רחב יוצקים שמן זית ומטגנים את הבצל 20 דקות על אש נמוכה עד להשחמה.
מוסיפים את נתחי הטלה אל הסיר עם הבצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים בהרט, סוכר חום ומלח לפי הטעם, מערבבים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
לאחר שהבשר התבשל מוציאים אותו מהסיר עם הנוזלים והבצל ומפרקים אותו מהעצם, את העצם זורקים ושומרים את הבשר.
מוסיפים לסיר חזרה את הבשר יחד עם הפתיתים והשמיר. אם יש צורך להוסיף נוזלים מוסיפים.
מבשלים 20 דקות על אש בינונית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3