לסיר רחב יוצקים שמן זית ומטגנים את הבצל 20 דקות על אש נמוכה עד להשחמה.
שלב 2
90 דקות
מוסיפים את נתחי הטלה אל הסיר עם הבצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים בהרט, סוכר חום ומלח לפי הטעם, מערבבים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
שלב 3
5 דקות
לאחר שהבשר התבשל מוציאים אותו מהסיר עם הנוזלים והבצל ומפרקים אותו מהעצם, את העצם זורקים ושומרים את הבשר.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים לסיר חזרה את הבשר יחד עם הפתיתים והשמיר. אם יש צורך להוסיף נוזלים מוסיפים.
שלב 5
20 דקות
מבשלים 20 דקות על אש בינונית.
שלב 1
מתוך
5
לסיר רחב יוצקים שמן זית ומטגנים את הבצל 20 דקות על אש נמוכה עד להשחמה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את נתחי הטלה אל הסיר עם הבצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים בהרט, סוכר חום ומלח לפי הטעם, מערבבים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
שלב 3
מתוך
5
לאחר שהבשר התבשל מוציאים אותו מהסיר עם הנוזלים והבצל ומפרקים אותו מהעצם, את העצם זורקים ושומרים את הבשר.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים לסיר חזרה את הבשר יחד עם הפתיתים והשמיר. אם יש צורך להוסיף נוזלים מוסיפים.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים 20 דקות על אש בינונית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
א
אילנה
בשלבי ההכנה כתוב שמיר, שלא מופיע ברשימת הרכיבים.
וגם, ברכיבים כתוב סומאק ובשלבי ההכנה כתוב בהארט...
מערכת בישולים
היי, תודה על תשומת הלב. עדכנו במתכון, מדובר בבהרט וזר של שמיר קצוץ. יום נעים
ח
חן זיננו
במצרכים שום תבלין סומק, במתכון רשום שהוספת תבלין בהרט.. איזה תבלין הוא הנכון?
מערכת בישולים
היי, תודה על תשומת הלב, בהרט וסידרנו ברכיבים. יום נעים
הערות 3