המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את בשר העוף, הבטטה המגוררת, הבצל המגורר, מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצרים כעשרים קציצות שטוחות ומגלגלים אותן בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם).
יוצקים את השמן לסיר כבד ורחב ומחממים אותו. מטגנים בשמן החם את הקציצות משני הצדדים ומוציאים לקערה.
מכניסים לשמן שנותר בסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
יוצקים פנימה את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, הטחינה, הג'נג'ר והמים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מקפידים שחמאת הבוטנים תימס לגמרי. טועמים ומתבלים במלח ובפלפל.
מכניסים פנימה את הקציצות ונתחי הבטטה, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך כ-25 דקות, עד שהבטטה עשויה.
להגשה, מפזרים מעל שברי בוטנים וכוסברה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0