מחממים מראש תנור ל 250 מעלות. מחממים את השמן במחבת. כשהשמן חם מאוד צורבים את נתחי השפונדרה דקה - שתיים מכל צד.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את נתחי השפונדרה לסיר יציקת ברזל עם מכסה מתאים לתנור.
שלב 3
10 דקות
שמים במחבת שבה נצלתה שהפונדרה את הבצל, הגזר והלפת ומאדים אותם 10 דקות על אש בינונית. יוצקים למחבת כוס אחת מהיין האדום ובכף עץ מגרדים את כל הדברים הטובים שדבקו בקרקעית המחבת.
שלב 4
0 דקות
מערבבים ומוסיפים את הסילאן או הדבש, בוחשים ויוצקים לתוך הסיר עם השפונדרה.
שלב 5
0 דקות
מוספים את יתר החומרים, למעט המלח. מוסיפים מים כדי כיסוי מערבבים ומכסים. מכניסים לתנור ואופים בחום של 250 מעלות כשעה ורבע.
שלב 6
0 דקות
מנמיכים את החום לחום ממש נמוך (100 מעלות) ואופים לפחות עוד שעתיים. ממליחים לאחר שמוכן.
שלב 1
מתוך
6
מחממים מראש תנור ל 250 מעלות. מחממים את השמן במחבת. כשהשמן חם מאוד צורבים את נתחי השפונדרה דקה - שתיים מכל צד.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים את נתחי השפונדרה לסיר יציקת ברזל עם מכסה מתאים לתנור.
שלב 3
מתוך
6
שמים במחבת שבה נצלתה שהפונדרה את הבצל, הגזר והלפת ומאדים אותם 10 דקות על אש בינונית. יוצקים למחבת כוס אחת מהיין האדום ובכף עץ מגרדים את כל הדברים הטובים שדבקו בקרקעית המחבת.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים ומוסיפים את הסילאן או הדבש, בוחשים ויוצקים לתוך הסיר עם השפונדרה.
שלב 5
מתוך
6
מוספים את יתר החומרים, למעט המלח. מוסיפים מים כדי כיסוי מערבבים ומכסים. מכניסים לתנור ואופים בחום של 250 מעלות כשעה ורבע.
שלב 6
מתוך
6
מנמיכים את החום לחום ממש נמוך (100 מעלות) ואופים לפחות עוד שעתיים. ממליחים לאחר שמוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0