מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד. מוסיפים את קוביות הבשר (ניתן להמיר את הבשר כתף בבשר בקר צוואר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים היטב מכל הצדדים רק עד שהבשר מאבד את צבעו האדום והופך לאפור. מוציאים ומניחים בצלחת בצד.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ומטגנים עד לשקיפות.
שלב 3
0 דקות
בערבבים בקערה את המים הרותחים, משחת ציר הבקר, היין, הסילאן והתבלינים.
שלב 4
0 דקות
מניחים את תפוחי האדמה, ראשי הסלרי ושורשי הפטרוזיליה בתחתית הסיר, מעליהם מניחים את קוביות הבשר, הגזרים והערמונים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את תערובת התבלינים והיין לסיר, אם יש צורך מוסיפים מים עד לכיסוי. מניחים מעל את צרור עלי הפטרוזיליה. מביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
מנמיכים את עוצמת הלהבה וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כשעתיים וחצי. בסיר לא מכוסה.
שלב 7
0 דקות
מגישים לצד אורז לבן.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד. מוסיפים את קוביות הבשר (ניתן להמיר את הבשר כתף בבשר בקר צוואר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים היטב מכל הצדדים רק עד שהבשר מאבד את צבעו האדום והופך לאפור. מוציאים ומניחים בצלחת בצד.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ומטגנים עד לשקיפות.
שלב 3
מתוך
7
בערבבים בקערה את המים הרותחים, משחת ציר הבקר, היין, הסילאן והתבלינים.
שלב 4
מתוך
7
מניחים את תפוחי האדמה, ראשי הסלרי ושורשי הפטרוזיליה בתחתית הסיר, מעליהם מניחים את קוביות הבשר, הגזרים והערמונים.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את תערובת התבלינים והיין לסיר, אם יש צורך מוסיפים מים עד לכיסוי. מניחים מעל את צרור עלי הפטרוזיליה. מביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
מנמיכים את עוצמת הלהבה וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כשעתיים וחצי. בסיר לא מכוסה.
שלב 7
מתוך
7
מגישים לצד אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0