המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר בינוני בעל תחתית עבה את שמן הזית ומאדים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את החיטה ומערבבים כדקה בכף עץ. מוסיפים את השום והדבש ומערבבים כמה דקות.
מוסיפים לסיר מים עד גובה החיטה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים נספגים בחיטה.
מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומוסיפים כחצי כוס מים.
מבשלים עד שהחיטה סופגת את המים ומערבבים מדי פעם. חוזרים על הפעולה עד שהחיטה מתרככת ומתקנים תיבול.
מוסיפים לחיטה את הערמונים, מערבבים ומחלקים לקערות אישיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0