המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה שמן שומשום, צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי, סויה, סוכר חום, פלפל חריף, מלח, פלפל שחור וכוסברה קצוצה. מוסיפים כרעיים, בטטות ובצל אדום ומערבבים. מעסים את הנוזל לתוך הכרעיים.
מסדרים גבעולי בצל ירוק בתחתית תבנית עמוקה. מסדרים את הכרעיים והירקות על הבצל ואת שאריות הרוטב יוצקים מעל.
אופים כ-75 דקות או עד שהעוף מזהיב. במהלך האפייה מברישים את העוף פעמיים-שלוש בנוזלים שמצטברים בתחתית התבנית.
מוציאים את העוף מהתנור ומניחים כ-10 דקות. מסדרים בכלי הגשה, מפזרים קשיו ומגישים חם.
גיוון: מחליפים את הבטטות בתפוחי אדמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0