המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן בסיר גדול יחסית.
פורסים את הבצל והשום לרצועות דקות. כשהשמן רותח, מוסיפים אותם לסיר עד שהבצל מזהיב מעט.
מכניסים את חלקי העוף. מטגנים מעט משני הצדדים עד להשחמה.
מוסיפים מים עד לכיסוי מלא של חלקי העוף, ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים עד להתרככות העוף.
בשלב זה מוסיפים את האורז. מקפידים שהאורז יכוסה במים. בוזקים פפריקה חריפה, מתוקה ופלפל שחור לפי הטעם.
מבשלים עד שהמים מתאדים. במידה והאורז לא מוכן דיו, מוסיפים מים במהלך הבישול. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0