המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את העוף המנוקה, כ-20 דקות, בשמן, מלח, פלפל ופפריקה.
חותכים את כל הירקות לקוביות, מטגנים את הבצל עם השום להזהבה, לאחר מכן מכניסים את העוף לצריבה קלה. מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים מספר דקות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומים כך שהתבשיל כמעט מכוסה ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים לאש נמוכה ומוסיפים תבלינים לפי טעם.
מבשלים על אש נמוכה כ-90 דקות. מומלץ להגיש לצד אורז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0