המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים אורז לבן לפי הוראות ההכנה.
בסיר נפרד, מטגנים שום, בצל ופטריות. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום ופפריקה מתוקה, מערבבים ומורידים מהאש.
מערבבים את האורז עם תערובת הפטריות, ממלאים את עלי הגפן ומגלגלים.
מסדרים בסיר רחב עלי גפן כשהם צמודים אחד לשני.
שופכים מעל את רוטב העגבניות, עגבניות קצוצות, פטרוזיליה ומתבלים במלח ובפלפל.
מבשלים על להבה נמוכה כ-90 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0