המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים אורז לבן כמקובל עם קצת שמן.
בינתיים, חולטים עלי גפן ומשאירים בצד.
מטגנים בסיר נפרד שום, בצל ופטריות, ומוסיפים תבלינים.
מערבבים את האורז עם הבצל, שום ופטריות, וממלאים את עלי הגפן בעדינות.
מסדרים היטב בסיר רחב בזה אחר זה את עלי הגפן, שופכים מעל המון רוטב עגבניות, מוסיפים מלח ופלפל וחתיכות עגבניות. מוסיפים גם פטרוזיליה קצוצה.
מבשלים בישול איטי כשעה וחצי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0