המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
1.במחבת מטגנים קלות בשמן זית את קוביות הבשר עד לסגירתם בלבד.
בסיר עמוק מכניסים את ירקות השורש, הבשר, מרק העוף, שקית התבלונים.
שופכים את היין לתוך הסיר ולאחר מכן מכסים את הכל במים.
תחילה על אש גבוהה עד לרתיחה, ולאחר מכן על אש נמוכה מאוד למשך כ-180 דקות ויותר (כמה שיותר יותר משובח).
ניתן להגיש על מצע של אורז ולבזוק למעלה פטרוזליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0