מחממים סיר גדול ורחב עם מעט שמן, מוסיפים לסיר את קוביות הבשר, ושוקי העוף, ומטגנים על להבה נמוכה במשך כ-10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבשר והשוקיים מהסיר, ומניחים בצד בקערה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הקבנוס, וצורבים על להבה נמוכה במשך כשלוש דקות. מוציאים ומניחים בצלחת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר 4 כפות שמן זית, ומטגנים כל ירק במשך כשתי דקות, לפי הסדר הבא: בצל, גזר, סלרי ושום.
שלב 5
0 דקות
מסננים את הגריסים, ומוסיפים אותן לסיר עם הירקות. מתבלים ומערבבים. מניחים מעל הגריסים את שוקי העוף, הבשר והנקניקיות. יוצקים יין ואת ציר הבקר, עד לכיסוי הבשר, ומביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
מכסים את הסיר במכסה, ומבשלים במשך שלוש שעות וחצי על להבה נמוכה.
שלב 7
0 דקות
הקדירה מוכנה כששוקי העוף והבשר רכים, ומתפרקות בקלות מהעצם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים סיר גדול ורחב עם מעט שמן, מוסיפים לסיר את קוביות הבשר, ושוקי העוף, ומטגנים על להבה נמוכה במשך כ-10 דקות.
שלב 2
מתוך
7
מוציאים את הבשר והשוקיים מהסיר, ומניחים בצד בקערה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הקבנוס, וצורבים על להבה נמוכה במשך כשלוש דקות. מוציאים ומניחים בצלחת.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לסיר 4 כפות שמן זית, ומטגנים כל ירק במשך כשתי דקות, לפי הסדר הבא: בצל, גזר, סלרי ושום.
שלב 5
מתוך
7
מסננים את הגריסים, ומוסיפים אותן לסיר עם הירקות. מתבלים ומערבבים. מניחים מעל הגריסים את שוקי העוף, הבשר והנקניקיות. יוצקים יין ואת ציר הבקר, עד לכיסוי הבשר, ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
מכסים את הסיר במכסה, ומבשלים במשך שלוש שעות וחצי על להבה נמוכה.
שלב 7
מתוך
7
הקדירה מוכנה כששוקי העוף והבשר רכים, ומתפרקות בקלות מהעצם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0