המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד אשר משנה את צבעו. מתבלים, טועמים ומשפרים טעם. מצננים מעט טרם המילוי.
להניח את הבורגול בקערה גדולה. לנפות את הקמח בהדרגה (לא להוסיף את כל חצי הקילו).
להוסיף תבלינים , שמן ולהתחיל ללוש את הבצק (תוך הרטבת הידיים מדי פעם) עד לכדי קבלת בצק אחיד.
לקרוץ כדור בצק ולנסות לפתוח אותו ביד (במידה ומתפרק להוסיף מעט קמח).
למלא בתערובת הבשר, להדק היטב תוך יצירת צורת אליפסה.
בשלב זה ניתן להקפיא את הקובבות או לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0