המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הקובה: חשוב ביותר לעבוד עם ידיים רטובות ושתהיה קערה עם מים ליד בזמן הכנת הקובות.
להכין את תערובת הסולת ולתת לה לנוח מעט.
לקחת כמות של כדור קטן ולשטח עם יד רטובה.
להוסיף מעל את תערובת הבשר (בערך כף), לסגור ולכדרר.
הכנת הרוטב: לטגן בצל, להוסיף את העגבניות המגורדות, פפריקה ורסק עגבניות ולהמשיך לטגן מעט. להוסיף את עלי הסלרי והמים ואת שאר התבלינים. לבשל כ-15 דקות.
להוסיף את הקישואים ולבשל כ-20 דקות.
להוסיף את הקובות בזמן שהרוטב רותח.
לקראת הסוף, מוסיפים את מיץ הלימון ומשפרים טעמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0