המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים מלח על הסולת, ומערבבים.
מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים, אם צריך עוד מים להוסיף בזהירות כדי שהתערובת לא תצא מימית מדי.
העיסה צריכה להיות רכה, אבל לאחר כמה דקות היא מתקשה מעט, הסולת סופגת מים.
יוצרים בינתיים כדורים בגודל כדור פינג פונג, ומניחים על משטח משומן.
מערבבים את כל חומרי המלית, עד לקבלת עיסה אחידה. *ניתן להמיר את הבשר הבקר בעוף טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפים את הקישואים, מערבבים ומוסיפים את התבלינים והמים. כשמגיעים לרתיחה, מוסיפים את הסלרי.
לוקחים כדור סולת, עושים בו גומה ועם האצבע לוחצים פנימה מסביב, על מנת לקבל גומה גדולה למילוי ודפנות דקות.
ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים היטב.
זורקים את הכדורים למרק הרותח, מערבבים בעדינות כדי להפריד מה שנדבק, ומורידים ללהבה בינונית.
מבשלים כ-45 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0