המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לקוביות קטנות, ואת הבשר לקוביות בגודל חצי ס"מ.
מטגנים את הבצל עד להזהבה, ומוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן.
מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים.
מורידים מהאש ומניחים להצטנן.
מערבבים את הסולת עם הבורגול, מלח ופלפל, מרק עוף וכוס שמן. מוסיפים מים פושרים בהדרגה, עד שנוצר בצק רך ואלסטי.
יוצרים כדורים בגודל של כדורי פינג פונג. יוצרים בכל כדור סולת חור, וממלאים במלית הקרה. בערך כפית קטנה של מלית לכל כדור. מרטיבים את הידיים כל הזמן.
מסדרים את הקובות המוכנות על מגש ומכניסים למקרר.
חותכים את כל הירקות גס ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל בסיר ענק (הקובות הולכות לתפוס הרבה מקום), מוסיפים את הירקות ומכסים במים.
מביאים לרתיחה חזקה, מוסיפים את התבלינים ורסק עגבניות ומבשלים עוד כחצי שעה.
מכניסים את הקובות ואת חבילת הבמיה למרק, ומבשלים 75 דקות על אש בינונית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0