המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הבורגול במים, מסננים וסוחטים.
מערבבים את חומרי הבצק ומקררים.
מטגנים את הבצל, יחד עם הפלפל והכמון.
מוסיפים את הבשר ואת התבלינים ומטגנים להשחמה.
מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הצנוברים והפטרוזיליה, ומקררים.
צרים מהבצק כדורים. עושים בכל אחד גומה. ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים יפה.
מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0