המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בסיר בינוני את כל מצרכי המרק למעט הסוכר והלימון ומביאים לרתיחה.
בינתיים מערבבים את הבשר ואת הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל ומלח.
מערבבים בקערה את הסולת עם חצי כפית מלח ו- 2 כוסות מים. מוסיפים את המים בהדרגה עד שנוצר מעין בצק נעים.
יוצרים מתערובת הסולת עיגולים כגודל פנים היד. יוצרים בעיגול גומה וממלאים בתערובת הבשר.
סוגרים ומגלגלים לעיגול (במהלך מילוי כיסוני הסולת רצוי להשתמש בקערה עם מים לטבילת הידיים, זה מקל על העבודה).
כשהמרק רותח מחליקים את הכיסונים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה 60 דקות.
לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון ואת הסוכר, טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0