המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הסולת עם המים לאט לאט ולא הכל בבת אחת כי יש סוגי סולת שונים שלא סופגים מים.
מערבבים את הבשר הטחון עם מלח ופילפל ועושים גומה ביד אחד בבצק סולת ומכניסים את הבשר (יוצא כ30 כדורי קובה).
מכניסים לקירור עד שהרוטב מוכן,
לרוטב קולפים את הסלק וחותכים לפרוסות דקות בעובי 1 סנטימטר.
בסיר עמוק מוסיפים שמן ומטגנים קצת את הסלק. מוסיפים 2 כפות סוכר ו2 כוסות מים, מיץ לימון (שיהיה ניגוד טעמים חמוץ מתוק), קורט מלח וקורט פילפל גרוס.
נותנים לרוטב להגיע לרתיחה ומכניסים את הקובה מהקירור ישר לסיר.
נותנים לקובה להתבשל כ-40 דק'.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0