המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הסולת, המים והמלח מערבבים היטב ונותנים לעיסה לנוח לרבע שעה.
בידיים רטובות מחלקים לכדורים קטנים ממלאים בתערובת הבשר. סוגרים ומהדקים היטב.
מערבבים את כל מצרכי המלית עד קבלת תערובת אחידה.
לחתוך 5-6 סלקים לפלחים ולאדות בסיר עם שמן ומעט מים על אש גבוהה, עד שהסלק מתבשל (לפחות שלושת רבעי שעה).
להוסיף חצי סיר מים עם 2 כפות גדושות רסק עגבניות, כף מרק עוף, חצי לימון סחוט ושלושת רבעי כוס סוכר.
לטעום. הטעם אמור להיות חמוץ מתוק. אם חמוץ מדי מוסיפים סוכר ואם מתוק, מוסיפים מיץ לימון.
ממשיכים לבשל על להבה גבוהה עד לרתיחה של המרק.
מוסיפים את הקובות ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
להוסיף את הקובות למרק הרותח על אש נמוכה כשעה.
להוסיף קופסה מסוננת ושטופה של חומוס מבושל.
להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות ולבשל על אש גבוהה עד לרתיחה.
להוסיף חצי סיר מים, מלח, פלפל ,כף מרק עוף ו - 2 עגבניות חתוכות לקוביות.
לטגן בצל קצוץ חתוך לקוביות עד לשקיפות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0