המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים 2 בצלים, מוסיפים 1/2 קילו בשר טחון, מלח ופלפל שחור. ממשיכים לטגן עד שלא יהיו נוזלים, ונותנים לזה להתקרר.
לוקחים סיר ומטגנים בצל קטן. מוסיפים קופסה של חומוס, מים, מלח, פלפל וכף כורכום. מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.
לוקחים קערה, מניחים 1/4 קילו סולת, מעט מלח, ומתחילים לטפטף מים. צריך הרבה רגש לסולת, עד שהבצק רך וגמיש לעבוד איתו. יוצרים עיגולים ומניחים בצד למנוחה של רבע שעה.
פותחים כל עיגול ביד, כמה שיותר דק, ממלאים ומגלגלים.
טועמים את המרק, אם חסר מלח מוסיפים. זורקים פנימה את הקובות, מדי פעם לנער את הסיר. מביאים לרתיחה ומורידים ללהבה נמוכה.
לבשל כ-30 דקות. אם הקובות מבושלות, מסירים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0