המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים 7 תפוחי אדמה (עם הקליפה) במשך 30 דקות עד לריכוך.
מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה, מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים לתערובת אחידה.
מטגנים תערובת בשר במחבת עד שהבשר מתחיל לשנות צבע, מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים עד שהבשר פירורי.
מכינים כדורים בגודל אחיד מתערובת תפוחי אדמה, משטחים על כף היד ומניחים במרכז שתי כפות של תערובת הבשר, סוגרים לכדור אחיד ומשטחים מעט ובעדינות.
טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח.
מחממים שמן במחבת ומטגנים עד שהקובות מוזהבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0