דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

(1)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שיר אמיר
מתכון עיראקי לקובת תפוחי אדמה ממולאת בבשר ומטוגנת בשמן עמוק. תענוג צרוף

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תפוח אדמה גדולים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
300  גרם
בשר בקר טחון
0  לפי הטעם
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
קמח לבן
1 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות עד שהם מתרככים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה, מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבשר במחבת. מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה, לתערובת ופטרוזיליה קצוצה, עד שהבשר משנה את צבעו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים קובות של תפוחי אדמה ובכל קובה שמים שתי כפות של תערובת הבשר, טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק. מכניסים את הקובות לשמן החם ומטגנים עד הזהבה.
קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות עד שהם מתרככים.

קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

שלב 2 מתוך 5

מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה, מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים.

קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

שלב 3 מתוך 5

מטגנים את הבשר במחבת. מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה, לתערובת ופטרוזיליה קצוצה, עד שהבשר משנה את צבעו.

קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

שלב 4 מתוך 5

מכינים קובות של תפוחי אדמה ובכל קובה שמים שתי כפות של תערובת הבשר, טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח.

קובה פטטה - קובה תפו"א עיראקית

שלב 5 מתוך 5

מחממים שמן לטיגון עמוק. מכניסים את הקובות לשמן החם ומטגנים עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קובה פטטה עיראקית

    קובה פטטה עיראקית

    75 דקות בינוני
  • קובה בורגול מטוגנת

    קובה בורגול מטוגנת

    120 דקות קל
  • קובה ברוטב קישואים

    קובה ברוטב קישואים

    90 דקות בינוני
  • קובה מטוגנת

    קובה מטוגנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים