המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה במשך 30 דקות עד שהם מתרככים.
מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה, מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים.
מטגנים את הבשר במחבת. מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה, לתערובת ופטרוזיליה קצוצה, עד שהבשר משנה את צבעו.
מכינים קובות של תפוחי אדמה ובכל קובה שמים שתי כפות של תערובת הבשר, טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח.
מחממים שמן לטיגון עמוק. מכניסים את הקובות לשמן החם ומטגנים עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0