המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בשר עם בצל ולהשרות במסננת כדי שיגיר את השמן והנוזלים. לאחר מכן, להוסיף את המלח, פלפל שחור ובהרט.
בקערה נפרדת לערבב את קמח המצות עם ביצים, שמן, מלח והמים הרותחים.
לשטח בכף מתערובת קמח המצות כמות בגודל של כדור קטן ולהניח כמות קטנה מתערובת הבצל. לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן. לסגור וליצור כדור.
הרוטב: לבשל את מצרכי הרוטב. כאשר רותח, להכניס את הקובות ולבשל 75 דקות, כדי שגם הרוטב יסמיך וגם הבשר יתבשל בתוך הקובה. יש לבשל על אש נמוכה ולא לכסות את הסיר במשך כל זמן הבישול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0