המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את קוביות הבשר בקערה. מפזרים מעל מלח אטלנטי, פלפל גרוס ושמן זית ומערבבים היטב.
מסירים מכל ענף רוזמרין את העלים ומשאירים עלים רק בקצה העליון שלו. את הקצה התחתון גוזמים עם מספריים כדי ליצור קצה חד.
משחילים על כל ענף, דרך החוד, שלוש קוביות בשר.
מחממים היטב את כלי הצלייה (מחבת, מנגל וכו') וצולים את שיפודי הרוזמרין 2 דקות מכל צד, משתדלים שבזמן הצלייה האזור של העלים לא יהיה מעל מקור החום.
מניחים את רצועות הבשר בקערה.
מערבבים את כל יתר החומרים בקערה קטנה, יוצקים על הבשר ולשים עד לספיגת טעמים. מכסים ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
על שיפודי במבוק - משפדים על כל שיפוד רצועה אחת לאורכו וכך מכינים את כל הכמות.
צולים על מחבת לוהטת או מנגל כחצי דקה מכל צד.
מניחים בצלחת הגשה רחבה ומפזרים מעל את הבוטנים והכוסברה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0