המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד עם שמנת. מערבבים ומצננים. חשוב לצנן כדי לא להמיס את המרשמלו.
מוסיפים לתערובת השוקולד המומס את יתר החומרים, מערבבים, ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה. עוטפים בניילון, ומעבירים למקפיא להתייצבות למשך 3 שעות.
חותכים לקוביות, ומגישים.
מומלץ לשמור במקפיא ולהוציא לפי הצורך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0