המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקלף ולחתוך לקוביות את תפוחי האדמה, לבשל כ-15 דקות מכסימום עד שיתרככו אבל לא לפירה.
לחתוך את השניצלים לקוביות. לטגן בשמן. לתבל לפי הטעם. עד שמזהיב ולשים בצד.
לטגן את תפוחי האדמה עם ממש מעט מים מהבישול. לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה. וחוויאג'. לערבב, לבשל 15 דקות.
לאחר מכן לערבב את חזה העוף ותפוחי האדמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0