המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף ולחתוך לקוביות את תפוחי האדמה, לבשל כ-15 דקות מכסימום עד שיתרככו אבל לא לפירה.
לחתוך את השניצלים לקוביות. לטגן בשמן. לתבל לפי הטעם. עד שמזהיב ולשים בצד.
לטגן את תפוחי האדמה עם ממש מעט מים מהבישול. לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה. וחוויאג'. לערבב, לבשל 15 דקות.
לאחר מכן לערבב את חזה העוף ותפוחי האדמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0