המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח ומוסיפים מלח לקמח
משתמשים בשמרים טריים שהושרו בכוס מים פושרים
את הנוזלים טורפים ביחד ויוצרים בצק לאחר מכן מוסיפים מים לפי הצורך בערך עוד חצי כוס מים.
משתמשים בסיר לגחנון ומורחים כמות נדיבה של מרגרינה
יוצקים את הבצק לסיר ומתפיחים. ואז לתנור בתנור בחום 180 מעלות אופים עד שמזהיב בערך 45 דקות .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0