המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה את כל המצרכים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ולשים כ- 10 דקות .
נותנים לנוח כשעה ולשים שוב 5 דקות. נותנים לנוח לחצי שעה נוספת ולשים 5 דקות.
נותנים לנוח לחצי שעה נוספת.
משמנים היטב את הסיר של הקובנה במרגרינה - כולל המכסה.
מרדדים את הבצק בעזרת הידיים לכדי מלבן של 40 על 20 בקירוב.
מורחים את המרגרינה על העלה ומגלגלים לנקניק ארוך.
חותכים למקטעים של 5 ס"מ בערך ומניחים אותם בסיר.
מתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
אופים בחום בינוני - 180 מעלות כ- 60 דקות או עד שזהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0