המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת המיקסר את כל היבשים ומערבבים קלות בעזרת וו לישה.
מוסיפים מים בהדרגה ולשים 10 דק'. מעבירים למשטח עבודה ויוצרים כדור.
מניחים בקערה, מכסים במגבת או בניילון נצמד ומתפיחים כשעתיים או עד להכפלת הנפח.
מזקקים חמאה: מביאים לסף רתיחה חמאה בסיר. מוציאים את הקצף הלבן שמצטבר בעזרת כף (מוצקי החלב) עד שמתקבל נוזל צלול. מצננים ומעבירים לצנצנת.
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים ומניחים למנוחה כ- 15 דק'.
משטחים כל כדור לעלה גדול ככל האפשר. מורחים בחמאה מזוקקת, מגלגלים לגלילה ואז לשבלול ומניחים בתבניות אישיות.
מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה עמוקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0