מעבירים את השמן והבצל לקערה עם האטריות ומערבבים. מוסיפים את הביצים, אבקת המרק והמלח ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
יוצקים שמן למחבת, כך שיגיע לגובה חצי ס"מ ומסחררים מעט במחבת כדי שגם שוליה יצופו בשמן.
שלב 5
60 דקות
מרכיבים את הקוגל: יוצקים פנימה חצי מכמות האטריות, משטחים ומסדרים מעל את קוביות החלומי (משאירים שוליים של שני ס"מ בהיקף הקוגל ללא גבינה). יוצקים מעל את החצי הנותר של האטריות. המחבת תהיה גדושה מאוד, וזה בסדר. מכסים ומבשלים חמש דקות על אש בינונית. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כך במשך 60 דקות.
שלב 6
30 דקות
לאחר שעה הופכים את הקוגל לצלחת שטוחה. מוסיפים למחבת עוד שמן ומסחררים שוב. מחזירים את הקוגל למחבת עם הצד שטוגן כבר כלפי מעלה. מבשלים ללא מכסה על אש קטנה במשך כ-30 דקות נוספות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל השקית ומסננים.
שלב 2
מתוך
6
מזהיבים היטב את הבצל בשמן.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את השמן והבצל לקערה עם האטריות ומערבבים. מוסיפים את הביצים, אבקת המרק והמלח ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים שמן למחבת, כך שיגיע לגובה חצי ס"מ ומסחררים מעט במחבת כדי שגם שוליה יצופו בשמן.
שלב 5
מתוך
6
מרכיבים את הקוגל: יוצקים פנימה חצי מכמות האטריות, משטחים ומסדרים מעל את קוביות החלומי (משאירים שוליים של שני ס"מ בהיקף הקוגל ללא גבינה). יוצקים מעל את החצי הנותר של האטריות. המחבת תהיה גדושה מאוד, וזה בסדר. מכסים ומבשלים חמש דקות על אש בינונית. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כך במשך 60 דקות.
שלב 6
מתוך
6
לאחר שעה הופכים את הקוגל לצלחת שטוחה. מוסיפים למחבת עוד שמן ומסחררים שוב. מחזירים את הקוגל למחבת עם הצד שטוגן כבר כלפי מעלה. מבשלים ללא מכסה על אש קטנה במשך כ-30 דקות נוספות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0