המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים את האטריות ושמים בקערה גדולה מזכוכית ומערבבים עם 2 כפות שמן (כדי שלא ידבק).
מכינים קרמל מ- 1/4 כוס שמן +1 כוס סוכר. חצי מהשמן שמים בסיר ומפזרים מעל את הסוכר בשכבה אחידה, מבשלים על להבה נמוכה (לעמוד ליד כדי שלא ישרף)לא לבחוש.
כשהסוכר נמס להוסיף את החצי השני של השמן ובוחשים עד שהקרמל נהיה נוזלי.
שופכים על האיטריות ובוחשים היטב .(לתת לזה להתקרר מעט).
להוסיף את כל התבלינים.
לטרוף את הביצים ולהוסיף את הצימוקים והאגוזים ולערבב.
משמנים תבנית מאורכת ויוצקים את התערובת לתוכה. אפשר להוסיף למעלה עוד אגוזים וסוכר
להכניס לתנור שחומם ל- 170 מעלות ל- שעה עד שעה וחצי.
הפשטידה צריכה להיות חומה. להגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0