המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחלקים את האטריות לשתיים.
לחלק הראשון מוסיפים 1.5 כוס סוכר, 60 גרם מרגרינה, 1 סוכר וניל ו-4 ביצים. מערבבים היטב. משטחים את התערובת על גבי תבנית.
לחלק השני מוסיפים 1.5 כוס סוכר עם שמן לאחר שרתח (זהירות זה נשרף מהר), את סוכר הווניל, המרגרינה שנותרה והביצים. מערבבים היטב. שופכים את התערובת הכהה על גבי התערובת הבהירה.
הכנת הציפוי: ממיסים את המרגרינה והסוכר החום, מוסיפים את פצפוצי האורז. מפזרים את התערובת על גבי הפשטידה. אופים כשעה בחום של 180 מעלות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0