המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר גדול שמן וחצי כוס סוכר על אש גבוהה. מדי פעם מערבבים, עד שהתערובת מקבלת צבע כהה מאוד.
מנמיכים את האש, ומוסיפים בזהירות 6 כוסות מים פושרים. מכסים את הסיר על מנת שהמים ירתחו.
מוסיפים כף מלח, כפית פלפל שחור, כוס סוכר, כפית קינמון וכפית תמצית רום.
מוסיפים חבילת אטריות (אין צורך לבשל לפני), מערבבים היטב ולאט כדי שהאטריות לא ישברו, כ-6 דקות.
מכבים את האש ומכסים את הסיר, מניחים בצד ל-60 דקות בצד להתקררות.
לאחר שעה, מוסיפים 3 ביצים טרופות אחת אחרי השנייה, ומערבבים בזהירות עד שהביצים נטמעות היטב בתערובת.
יוצקים את התערובת ל-2 תבניות חד פעמי מאורכות, אופים 60 דקות על 180-200 מעלות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0