המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האטריות לפי ההוראות. מסננים ולא שוטפים.
במחבת נפרדת מערבבים את השמן והסוכר על אש נמוכה, עד לקבלת קרמל שחום.
יוצקים את הקרמל על האטריות ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים, פלפל וצימוקים ומערבבים היטב.
משמנים פיירקס או תבנית 30X20. שופכים את התערובת לתבנית ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך 45 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
שלום אפשר עם איטריות שעועית ? תודה
היי, אנחנו לא ממליצים. יום נעים
האטריות עדינות מדי, יוצאת עיסה. מעדיפה להשתמש באטריות אורז מלא של פסטה ג'וי.
אתם קוראים לזה ללא גלוטן אבל בפירוט המוצר זה עם גלוטן
היי, תודה על תשומת הלב, שינינו במתכון. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 3