המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ולא שוטפים.
במקביל ממיסים כוס סוכר במחבת טפלון עמוקה (22-26 ס"מ) כשמונה דקות על להבה בינונית לקבלת קרמל זהוב. יוצקים בזהירות שמן לתוך הקרמל ומערבבים. כשהשמן חם, מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים.
מערבבים בקערה ביצים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ויוצקים על האטריות. מערבבים היטב.
משטחים את המאפה במחבת, מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשרים דקות. הופכים על צלחת גדולה, מחליקים חזרה למחבת ומבשלים עוד עשרים דקות. מתקבל קוגל שחום, מתוק ומעקצץ.
לגיוון: מערבבים את האטריות המבושלות, קרמל הסוכר ובלילת הביצים בקערה. יוצקים לסיר גחנון מרופד בנייר אפיה משומן ואופים במאה מעלות כל הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0