מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ולא שוטפים.
שלב 2
0 דקות
במקביל ממיסים כוס סוכר במחבת טפלון עמוקה (22-26 ס"מ) כשמונה דקות על להבה בינונית לקבלת קרמל זהוב. יוצקים בזהירות שמן לתוך הקרמל ומערבבים. כשהשמן חם, מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מערבבים בקערה ביצים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ויוצקים על האטריות. מערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
משטחים את המאפה במחבת, מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשרים דקות. הופכים על צלחת גדולה, מחליקים חזרה למחבת ומבשלים עוד עשרים דקות. מתקבל קוגל שחום, מתוק ומעקצץ.
שלב 5
0 דקות
לגיוון: מערבבים את האטריות המבושלות, קרמל הסוכר ובלילת הביצים בקערה. יוצקים לסיר גחנון מרופד בנייר אפיה משומן ואופים במאה מעלות כל הלילה.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ולא שוטפים.
שלב 2
מתוך
5
במקביל ממיסים כוס סוכר במחבת טפלון עמוקה (22-26 ס"מ) כשמונה דקות על להבה בינונית לקבלת קרמל זהוב. יוצקים בזהירות שמן לתוך הקרמל ומערבבים. כשהשמן חם, מוסיפים את האטריות החמות ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים בקערה ביצים, חצי כוס סוכר, מלח ופלפל שחור ויוצקים על האטריות. מערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
5
משטחים את המאפה במחבת, מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשרים דקות. הופכים על צלחת גדולה, מחליקים חזרה למחבת ומבשלים עוד עשרים דקות. מתקבל קוגל שחום, מתוק ומעקצץ.
שלב 5
מתוך
5
לגיוון: מערבבים את האטריות המבושלות, קרמל הסוכר ובלילת הביצים בקערה. יוצקים לסיר גחנון מרופד בנייר אפיה משומן ואופים במאה מעלות כל הלילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0