המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות על פי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ושומרים כמה כפות ממי הבישול.
ממיסים בסיר חמאה עם 2-3 כפות ממי בישול הפסטה, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל זהוב. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים לסיר הקרמל את הפסטה עם הצימוקים, קליפת הלימון והתבלינים.
טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות.
מחממים את התנור לחום בינוני 170-180 מעלות. משמנים תבנית אפיה בגודל 30/10 ס"מ ומעבירים את כל התערובת לתבנית.
אופים כ- 30 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב.
לקראת סוף האפיה מורחים בעדינות חמאה מומסת על פני שטח הקוגל כדי ליצור פריכות והברקה. אופים מספר דקות נוספות.
פורסים את הקוגל ומגישים קר או חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0