המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם סיר עם מים ולהוסיף כפית מלח.
ברגע שהמים רתחו להוסיף את האטריות ולבשל לפי הוראות היצרן. לשטוף מתחת למי ברז לשניות ספורות, לסנן ולהניח בקערה עמוקה.
להוסיף את החמאה עד שתימס ולאחר מכן את התפוחים ולערבב.
להוסיף את הצימוקים עם הליקר או היין, סוכר, קינמון וביצים, לערבב טוב.
להניח בתבנית אפייה ולכסות בנייר כסף.
לשים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 70 דק'.
בתום האפייה לכבות את התנור ולהשאיר את התבנית לעוד עשר דקות.
להוציא מהתנור ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0