המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים 2 מתפוחי האדמה ואת הבצל.
2 תפוחי האדמה הנותרים פורסים לרצועות.
מערבבים את כל החומרים.
אופים בחום בינוני מעל שעה, עד שהקוגל יציב.
לאחר שמתייצב, מעלים את החום, כדי להשחים את הקוגל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1