מערבבים בקערה גדולה את תפו"א, קישואים, בצל, ביצה טרופה, שמן, מלח ופלפל. מעבירים לסיר.
שלב 2
0 דקות
"מטמינים" את הביצים הקשות בתוך הסיר.
שלב 3
0 דקות
אופים ללא מכסה בתנור בחום מקסימלי כשעתיים (עד שפני הקוגל נהיים שרופים) ואז מכסים את הסיר וממשיכים לאפות בחום של 120 מעלות למשך מספר שעות נוספות (המהדרין משאירים כל הלילה בתנור על חום נמוך של 50 מעלות).
שלב 1
מתוך
3
מערבבים בקערה גדולה את תפו"א, קישואים, בצל, ביצה טרופה, שמן, מלח ופלפל. מעבירים לסיר.
שלב 2
מתוך
3
"מטמינים" את הביצים הקשות בתוך הסיר.
שלב 3
מתוך
3
אופים ללא מכסה בתנור בחום מקסימלי כשעתיים (עד שפני הקוגל נהיים שרופים) ואז מכסים את הסיר וממשיכים לאפות בחום של 120 מעלות למשך מספר שעות נוספות (המהדרין משאירים כל הלילה בתנור על חום נמוך של 50 מעלות).
הערות 0